Noniin, pennut ovat kohta 4-viikkoisia ja nyt alkaa joidenki luonnetta jo näkemään pikkuisen. Kiinteää ruokaa ovat saaneet perjantaista lähtien. Hyvin näkyy maistuvan :).

Tänään leikkasin palleroilta kynnet ja ihan hyvinhän se sujuu, kunhan odottaa että pennut nukahtavat... :) Kahden pennun nimet muuten vaihtuivat.

Tässäpä uusi, PYSYVÄ NIMILISTA

Uros HOTLOVER, sininen nauha, harmaa

Uros HURLUMHEJ, vihreä nauha, musta ruskein merkein

Uros HANNIBAL, musta nauha, harmaa

Narttu HOPE FOR LOVE, vaaleanpunainen nauha, harmaa

Narttu HANNE, violetti nauha, harmaa

Narttu HERTTA, keltainen nauha, musta ruskein merkein

Narttu HATTARA, valkoinen nauha, harmaa

Narttu HIPPU, nauhaton, harmaa

 

Hippu (nauhaton) vaikuttaa kivalta, mutta luonteikkaalta pikku tytöltä. Se käy jo sukkaan kiinni ja ravistaa.

Hattara (valkoinen) on ehkäpä kovapäisin nartuista. Se kylläkin tykkää olla sylissä ja paijattavana, mutta tutkii myös itsenäisesti. Omaa tahtoa löytyy.

Hertta (keltainen), tempperamenttinen, mutta kiva narttu, joka selkeästi käyttää eniten nenäänsä tästä porukasta.

Hanne (violetti), pienin joukosta, muttei suinkaan mikään hissukka. Se on varma, että jos neiti ei saa tahtoaan läpi, rähjäys on armoton. Käy sukkaan kiinni ja ravistaa. Hannella on isoin ego nartuista. Tempperamenttinen, eikä varmastikaan sopiva ensimmäiseksi koiraksi. Kuitenkin erittäin hellyydenkipeä, rakastaa olla sylissä.

Hope For Love (vaal.pun.) on kiltti ja melko hellyydenkipeä tylleröinen. Luulisi soveltuvan ensimmäiseksi koiraksi, koska ei omista niin isoa egoa, kuten jotkin sisarensa... ;) Itsenäiseen työskentelyynkin kykenevä, mutta pitää yhteyttä ja tykkää olla sylissä. Melko hiljainen, eikä ilmoita itsestään äänen avulla.

Hannibal (musta), kovapäinen ja isoegoinen juntti uros. Käy sukkaan kiinni, ravistaa ja taistelee. Lisäksi taitaa olla isoin porukasta. Ei ehkä ensimmäiseksi koiraksi. Tosi kiva poju kylläkin, tykkää retkottaa sylissäkin aina välillä. Luulisin että rohkein porukasta, ainakin tässä vaiheessa. Ensimmäinen joka uskalti tulla naksutuksella minun luokse parin metrin päähän toiseen huoneeseen (Aiemmin pennut kannettu sinne). Ja muutenkin olohuoneessa ja keittiössä, ilman sisarusten tukea liikkui ihan muina miehinä ja tutki paikkoja.

Hurlumhej (vihreä) on tempperamenttinen, mutta todella mukava ja energinen poika. Tykkää rellottaa sylissä, mutta tykkää myös purra ja kuskata sukkaa yms.

Hotlover (sininen) on sellainen rauhallinen ja itsenäinen mietiskelijäpoika, joka saattaa vaan istua ja katsella ja kuunnella mitä muut puuhaavat. Naksuttaessa ryntää kuitenkin suoraan syliin rellottamaan.

Pentukatraassa ei ole ketään, joka jäisi sivuun, olisi heikko tai flegmaattinen. Kaikki ovat virkeitä ja energisiä pieniä palleroita.

 

 

 

 

 

 

 

AIKEN HANNE (violetti)

 

 

AIKEN HOTLOVER (sininen)

 

AIKEN HURLUMHEJ (vihreä)

 

AIKEN HOPE FOR LOVE

 

 

AIKEN HANNIBAL (musta)

 

AIKEN HATTARA (valkoinen)

 

AIKEN HERTTA (keltainen)

 

AIKEN HIPPU (nauhaton)